Om os – Om dig – Lærepladsgaranti

Virksomhedspanelet i Faaborg-Midtfyn står bag FynsFremtid.dk.

Panelet arbejder for at skabe konstruktive løsninger til de lokale udfordringer. Eksempelvis den udfordring, at færre unge her i kommunen de seneste år har fået en uddannelse – og at der samtidig mangler uddannet arbejdskraft.

Målet er, at alle unge, som ønsker en erhvervsuddannelse i kommunen skal kunne få det. Når lærepladsgarantien bliver rullet ud, vil vi også kunne sikre, at man får læreplads i en lokal virksomhed. Dermed bliver deres transporttid under uddannelse mindsket i lærepladsperioderne og samtidig vil det – forhåbentligt –  øge andelen af unge, der vælge at blive boende i kommunen, frem for at flytte til  studiebyerne før eller under deres uddannelse. 

Det hele skulle gerne være en win win for både elever og virksomheder – og i sidste ende for hele området.

Vi henvender os til

UNGE FRA FAABORG-MIDTFYN

Vi ønsker at skabe en platform for unge fra Faaborg-Midtfyn-området, hvor de kan søge viden om lokale uddannelsesmuligheder og skabe kontakt til potentielle læreplads-virksomheder. 

Vi henvender os til:

VIRKSOMHEDER

Som virksomhed kan du her få et digitalt visitkort, der viser, at du tager del i det uddannelsesmæssige ansvar. Samtidig er siden også en åbning for nye virksomheder, som gerne vil tage elever i hele eller dele af et uddannelsesforløb. Her kan de finde kontakter til uddannelsesinstitutioner og uddannelsesansvarlige.