Lærlingeevents 2024 – Tak for i år

Igen i år blev unge fra 8., 9. og 10. klasse og FGU elever inviteret til lærlingeevent i Ringe og Faaborg. Her mødte de både uddannede og lærlinge fra de lokale virksomheder samt uddannelsesvejledere fra uddannelsesinstitutionerne. Der var masser af gode spørgsmål, flotte stande og naturligvis gode hot dogs, da Lærlingeevent 2024 løb af stablen på hhv. JEROS i Ringe og Eldan i Faaborg.

Der blev spurgt ind til, hvordan ens interesser kan omsættes til et job med god indtjening, eller hvordan man gennem et job kan være med til at præge både virksomheden, branchen og udviklingen af Danmark. Det var også snakke om, hvordan mulighederne for f.eks. fleksible arbejdstider er, så man stadig kan dyrke sine interesser ved siden af sit arbejde, når man engang er færdiguddannet.

Fra Fyns Fremtid skal der lyde et kæmpe tak til alle, der tog sig tid til at deltage og blive klogere på 11 fede uddannelsesmuligheder. Det samme skal lyde til de virksomheder, der stillede op med mester og lærling til at svare på alle de spørgsmål de unge og forældrene havde. Tak til de deltagende uddannelsesinstitutioner og tak til Jeros A/S i Ringe og Eldan Recycling i Faaborg for at lægge virksomhed til eventet.

Vi ses til næste år!

Du kan se billeder fra lærlingeevents 2024 nedenfor ⇓